Kérdése van? Hívjon minket! +36306519910

Bemutatkozás

 

Üdvözöllek a világomban, Szerze-Pircs Bianka vagyok.

A művészet a legtisztább önkiteljesítési forma. Több, mint egy évtizedes tapasztalattal a hátam mögött a végtelen olaj-, akvarell-, akril-, és a legújabb szerelem, a műgyanta művészetének elbűvölő kihívásai visznek előre nap, mint nap.

Absztrakt alkotásaim szín- és forma párbeszédek, melyek arra hívják a nézőket, hogy személyes szinten kapcsolódjanak és értelmezzék az alkotásokat. Szenvedélyem, hogy lelket adjak a "vászonnak", túllépve az alkotás fizikai voltán, lehetővé téve, hogy a mű ne csak tárgyként rezonáljon a szemlélővel – hanem az a leírhatatlan, mégis izgalmas teremtés érzését foglalja magában.

Ezen az online művészeti helyszínen sokféle termékkínálatot találsz. Vannak egyszeri kézzel készült egyedi darabok, amelyek tényleg csak egyszer vásárolhatók meg, és olyan korlátozott kiadású sorozatok, amelyek szintén kézzel készülnek – lehetővé téve több művészetkedvelő számára, hogy birtokoljon egy darabot az én víziómból.

Személyre szabott megrendelések is szívesen fogadott kihívást jelentenek számomra. Ez egy lehetőség arra, hogy összeolvasszuk közös elképzeléseinket és megvalósítsam Neked azzal az egyedi stílussal, amellyel Te megálmodtad a képet. Legyen szó konkrét színekről vagy méretről, bizalommal fordulj hozzám a megadott elérhetőségeken keresztül, hogy életre kelthessük a Te víziód az én művészeti világomban.